Kit Vacuum Pro pentru Anvelope

40% REDUCERE

^Apăsați aici pentru a afla prețul!^

Nu lasa un moment nepotrivit sa iti strice toata ziua!  Kitul nostru format din 10 “Surubele” creaza un Vid de Aer la nivelul anvelopei, astfel blocand complet scaparea aerului.

Tot ce trebuie sa faceti este sa inlaturati cuiul sau obiectul care a cauzat pana, si sa infiletati cu ajutorul unei surubelnite Kitul Vacuum Pro.

✅ Surubelele inteligente pot sa fie aplicate la orice model de anvelope. Sunt potrivite pentru biciclete, scutere, motociclete, SUV-uri, masini normale sau chiar si ATV-uri.


✅ Puteti oricand sa apelati la un serviciu de tractare sau sa incercati chiar dvs sa schimbati roata, insa asta dureaza mult timp, este costisitor si va strica toate planurile. E neplacut, in special daca te prinde miezul noptii pe drum cand patesti asta.

Rezolva problema in doar 10 minute cu ajutorul Kit-ului nostru de surubele Vacuum.

✅ Aceste surubele din kit-ul nostru pot fi introduse cu ușurință în zona găurită și înșurubate ușor. Acoperă absolut gaura fără scurgeri. Fabricat din cauciuc de înaltă calitate, se îmbină perfect cu materialele anvelopei. Ca urmare,nu vă va afecta deloc experiența de condus.

✅ Kitul pentru repararea anvelopelor cu vacuum este complet sigur pentru anvelopă. Nu provoacă scurgeri de aer și nu deteriorează în niciun fel anvelopa. Funcționează impecabil pe o durată lungă de timp

 

Pachetul include: 10X Surubele Vacuum
5 bucati de marime S si 5 bucati de marime M

Dimensiunile pot fi gasite in poza de mai jos.

Marimea S este pentru gauri cu latimea de pana la 5.3mm si inaltime de pana la 11.7mm

Marimea M este pentru gauri cu latimea de pana la  6.8mm si inaltimea de pana la 12.8mm

💰 PREȚ REDUS: 49 RON 99 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

Ce spun clienții noștri?

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la info@sublimo.ro de luni până vineri.