Cautam un LP Builder extraordinar

Specializat pe crearea Landing Page-uri pentru ecommerce (produse fizice in Ro) care sa ne ajute să cream/testam/imbunatatim constant Landing Page-urile existente

Fiind un business de comert online, site-ul nostru se bazeaza in mod principal pe produse castigatoare din alte tari, lansarea lor si scalarea lor in tara si EXTERN (alte tari din S-E Europei precum HU/SK/PL etc) de aceea cautam persoane foarte talentate care doresc sa isi largeasca orizontul lucrand la o firma 100% Romanian-Made care vrea sa domine piata de E-commerce din Romania si nu numai.

Descrierea jobului

Pe scurt, cautam un LP Page Builder exceptional, care:

Sa fie bine experimentat cu WordPress, Elementor, Shopify sau alte LP Builders

Sa stie sa cerceteze materialele existente pentru un produs (text, poze, video, gifuri, etc) si sa le adapteze la site-urile noastre

Sa fie bine experimentat in crearea unor descrieri persuasive si orientat spre vanzari pentru produsele care vor fi promovate.

Sa poata arata toate beneficiile unui produs prin text, imagini, gif-uri, etc.

Experienta in Photoshop ( basic-mediu ) sau alte platforme de editare

Sa creeze design-uri pentru diferite imagini / GIF-uri.

Sa fie atent la detalii.

Sa colaboreze cu Media Buyer-ul din echipa pentru a fi cat mai eficient.

Sa lucreze operativ si organizat, sa poata sa isi planifice munca intr-un mod realist.

Sa cunoasca modelul de ecommerce in Romania

Mai precis, responsabilitatile tale de zi cu zi vor fi:

Sa cercetezi materialele existente pentru un anumit produs  (text, poze, video, gifuri, etc) si sa le adaptezi la site-urile noastre

Sa construiesti pagini de vanzare (“landing-page-uri” ) cu descrieri persuasive si orientat spre vanzari folosind texte, imagini, gif-uri, sau video care sa prezinte cat mai bine beneficiile si caracteristicile produsului.

Sa ne ajuti sa imbunatatim actualele landing page-uri cu un nou design mai atragator, si sa implementam lucruri noi pentru a creste CR (conversion rate)

Sa duplici Landing-Page-urile existente in romana, pe alte tari (folosind un soft de traducere)

Sa editezi sau adaptezi imagini/Gif-uri pentru landing page-urile noastre in limba romana

Pentru toate aceste responsabilitati de mai sus, echipa impreuna cu tine va stabili niste procese clare si usor de urmarit pentru a le indeplini. Facem asta ca sa fim eficienti si nestresati.

Salariu de baza – Negociabil, adaptat activității dar, mai ales, nivelului tău de experiență.

Program: De la 09:00 la 17:00

Bonusuri:
Program flexibil

Recompense bazate pe meritocratie – ai o idee buna? Daca aceasta este aplicata si dã roade, vei fi recompensat

O data la fiecare 90 de zile ne intalnim pentru 2 nopti pentru a face o intalnire trimestriala, in afara orasului, care ne ofera sansa sa ne planificam urmatorul trimestru.

Despre noi:
Colegi energici care sunt harnici si in acelasi timp prietenosi, care vor face tot posibilul ca tu sa iti poti indepini obiectivele.
Intalniri saptamanale (skype) de 15-30 min pentru a seta obiectivele saptamanii
Intalniri saptamanale (skype) pentru revizuirea a ceea ce a mers bine si ce nu

Pentru a aplica, completeaza acest formular ->

Formular de aplicare

Descrierea companiei
In momentul de fata businessul nostru de comert online este la stadiul in care se dezvolta puternic si vrem sa atingem acest lucru cu ajutorul oamenilor misto cu care vom lucra. Vrem sa devenim un brand foarte cunoscut pe piata din Romania si international in Europa in alte cateva tari.

Vrem sa vindem produse inovative care imbunatatesc,usureaza si infrumuseteaza viata clientilor nostri si vrem sa demonstram pietei ca exista branduri online care sunt pro-consumer, care ofera atentie fiecarui client in parte si care lucreaza cu tot dinadinsul pentru a satisface nevoile clientilor. In aceeasi masura acest business reprezinta un challenge si personal pentru a putea sa ne demonstram noua, ca se pot face lucruri la nivel inalt si din Romania,ca businessurile autohtone pot sa reuseasca si pot sa infloreasca pentru a-si invinge competitorii externi.

Copyright © 2023 ECOM EVOLVED. All Rights Reserved.