Lampa Magnetica cu lumini LED pentru Masini

35% REDUCERE

^Apăsați aici pentru a afla prețul!^

Îmbunătățește interiorul mașinii tale cu aceste lumini vibrante

Îmbunătățește-ți experiența de condus adăugând o iluminare ambientală interesantă la vehiculul tău. Lampa LED pentru mașină este o sursă de lumină minusculă, dar fiabilă, care strălucește puternic pe timp de noapte.

Datorită suportului magnetic și designului reîncărcabil, Lampa LED este un accesoriu convenabil de adăugat la mașina dvs.

LED puternic care luminează toată mașina pe timpul nopții!

Chiar și cu designul său minuscul, Lampa LED pentru mașină produce o lumină puternică care poate umple întregul vehicul. De asemenea, este reîncărcabilă și de lungă durată, ceea ce o face o sursă de lumină fiabilă.

Asamblare simplă

Nu este nevoie să deteriorați interiorul mașinii dvs. atunci când instalați Lampa Magnetică pentru mașina dumneavoastră. Ea vine cu o placă metalică pe care o puteți atașa cu ajutorul suportului său magnetic.

Bucurați-vă de o diversitate de culori

Dispozitivul nostru LED pentru mașină se poate schimba în toate culorile dvs. preferate. Datorită aplicației pe telefon, puteți ilumina interiorul mașinii dvs. cu culori albastre, roz, mov, verzi, roșii sau galbene.

Lumină multifuncțională

Nu numai că este un accesoriu de interior excelent pentru mașina dumneavoastră, dar este și un instrument convenabil de utilizat în timpul reparațiilor. Poate fi un economizor de lumină atunci când trebuie să vă reparați motorul sau anvelopa în timpul nopții.

💰 PREȚ REDUS: 79 RON 121 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

Ce spun clienții noștri?

 De asemenea, întrucât fiecare articol de piele este diferit, nu putem garanta un rezultat de succes pentru aplicarea produsului nostru.

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la info@sublimo.ro de luni până vineri.