Fustă Magică cu Fluturași LED Pentru Crăciun

35% REDUCERE

^Apăsați aici pentru a afla prețul!^

Fă-ți fetița să se simtă ca o prințesă ce este!

Fusta noastră luminoasă cu LED-uri, va aduce emoție și un zâmbet fetiței sau nepoatei tale. Fusta Magical LED Tutu Pentru Crăciun este confortabilă pentru a fi purtată toată ziua, cu culori strălucitoare și umflată cu trei straturi de material de plasă pentru a adăuga volum. Luminile arată strălucitor și minunat pe timp de noapte.

Foarte ușor de purtat.

Cureaua este elastică, fără fermoar sau buton. Fustele noastre LED Tutu Skirts sunt potrivite pentru fetele de 3-8 ani și se potrivesc pentru înălțimea de la 100 cm la 140cm.

Poate fi purtată pentru mai multe ocazii

Este o rochie grozavă pentru petreceri, pentru un cadou, dress up de zână, ședințe foto, și multe altele. 

Această fustă de tutu cu LED-uri vii vine cu un șir de lumini. Bateria este inclusă și se află la brâu în interiorul unei cutii de plastic cu un întrerupător pornit/oprit. Se recomandă spălarea manuală sau curățarea uscată pentru ca apa să nu ajungă la cutia bateriei.

Potrivit pentru:

Vârsta: 3-8 ani

Înălțimea: 100-140cm

Datorită curelei elastice, fustița noastră LED este potrivită fetițelor cu vârsta cuprinsă între 3 și 8 ani, cu înălțimea cuprinsă între 100 și 140cm.

Sigur de utilizat

Fustița cu LED nu aduce niciun pericol fetiței sau nepoatei dumneavoastre. Bateria este amplasată în interiorul materialului, făcând fustița să fie comodă și sigură. 

💰 PREȚ REDUS: 95 RON 146 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

Ce spun clienții noștri?

 De asemenea, întrucât fiecare articol de piele este diferit, nu putem garanta un rezultat de succes pentru aplicarea produsului nostru.

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la info@sublimo.ro de luni până vineri.