ClickFunnels Landing Page

Căutăm un video editor extraordinar

Specializat pe editarea videoclipurilor folosite in facebook ads pentru ecommerce (produse fizice in Ro), care sa ne ajute să cheltuim sute de mii de euro pe reclame in fiecare an intr-un mod foarte profitabil prin videoclipurile de impact ale produselor de pe site.


Fiind un business de comert online, site-ul nostru se bazeaza in mod principal pe traficul adus pe website din mijloacele sociale precum facebook si instagram, de aceea cautam persoane foarte talentate care doresc sa isi largeasca orizontul lucrand la o firma ce este mereu in trend cu noutatile din spatele traficului platit de pe platforme de social media ce pun in valoare calitatile unui video editor foarte priceput.

Descrierea jobului
Pe scurt, cautam un video editor exceptional, care:

Sa fie bine experimentat cu softuri de editare video precum Premiere Pro ; Final Cut Pro ; After Effects ; Davinci ; Sony Vegas etc.
Sa lucreze operativ si organizat, sa poata sa isi planifice munca intr-un mod realist.
Sa fie atent la detalii.
Sa poata arata toate beneficiile unui produs si scene cu “wow factor” in video, in 30-60 secunde.
Sa colaboreze cu Meda Buyer-ul din echipa pentru a fi cat mai eficient.
Sa fie familiarizat cu tranzitiile, sincronizarea audio-video.
Sa poti sa folosesti content brut primit de la influenceri si sa editezi un video final cu cele mai bune cadre intr-o ordine cronologica
Sa creeze design-uri pentru diferite imagini / GIF-uri.
Sa contactezi micro influenceri (5-10k followeri) pe instagram de pe contul nostru
Sa le propui colaborarea cu noi in schimbul continutului
Sa le transmiti cerintele noastre referitoare la fiecare produs
Sa obtii de la acestea cat mai multe videoclipuri conform cerintelor.


Exemple video-uri ->


Mai precis, responsabilitatile tale de zi cu zi vor fi:

Sa editezi videoclipuri de testare (care va fi folosit pe facebook ads) pentru fiecare produs nou pe care il vom lansa pe site.
Sa iti organizezi munca (noi te vom ajuta la asta) pentru a putea sa fii cat mai eficient si operativ.
Sa comunici cu membrii din echipa de marketing (media buyer si inca 2 persoane)
Sa creezi videoclipuri pentru produsele deja existente ce vor fi folosite tot pentru ads - Aratam wow factorul produsului, aratam beneficiile pe care le aduce, etc.
Sa vorbesti de pe pagina de instagram cu persoanele selectate cand e necesar pentru a manageria tot procesul de obtinere a UGC-ului (pe care tot tu il vei edita ulterior)
Sa editezi imagini/Gif-uri pentru landing page-urile noastre si paginile de facebook.

Pentru toate aceste responsabilitati de mai sus, echipa impreuna cu tine va stabili niste procese clare si usor de urmarit pentru a le indeplini. Facem asta ca sa fim eficienti si nestresati.

Salariu de baza - 4000-5500RON/luna.

Program: Full time, de la 9-17.

Bonusuri:
Program flexibil
Bonusuri pentru performanta atunci cand se gaseste un winner, atunci cand se obtine un ROAS overall pe toate luna de minim 4.5
Recompense bazate pe meritocratie - ai o idee buna? Daca aceasta este aplicata si dã roade, vei fi recompensat


O data la fiecare 90 de zile ne intalnim pentru 2 nopti pentru a face o intalnire trimestriala, in afara orasului, care ne ofera sansa sa ne planificam urmatorul trimestru.

Despre noi:
Colegi energici care sunt harnici si in acelasi timp prietenosi, care vor face tot posibilul ca tu sa iti poti indepini obiectivele.
Intalniri saptamanale (skype) de 15-30 min pentru a seta obiectivele saptamanii
Intalniri saptamanale (skype) pentru revizuirea a ceea ce a mers bine si ce nu

Pentru a aplica, completeaza acest formular ->Descrierea companiei
In momentul de fata businessul nostru de comert online este la stadiul in care se dezvolta puternic si vrem sa atingem acest lucru cu ajutorul oamenilor misto cu care vom lucra. Vrem sa devenim un brand foarte cunoscut pe piata din Romania si international in Europa in alte cateva tari.

Vrem sa vindem produse inovative care imbunatatesc,usureaza si infrumuseteaza viata clientilor nostri si vrem sa demonstram pietei ca exista branduri online care sunt pro-consumer, care ofera atentie fiecarui client in parte si care lucreaza cu tot dinadinsul pentru a satisface nevoile clientilor. In aceeasi masura acest business reprezinta un challenge si personal pentru a putea sa ne demonstram noua, ca se pot face lucruri la nivel inalt si din Romania,ca businessurile autohtone pot sa reuseasca si pot sa infloreasca pentru a-si invinge competitorii externi.


Copyright © 2020 ecom-evolved.com. All Rights Reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *