0-main-gold-silver-color-metal-butterfly-ear-clips-without-piercing-for-women-sparkling-zircon-ear-cuff-clip-earrings-wedding-jewelry

35% REDUCERE

^Apăsați aici pentru a afla prețul!^

O atingere delicată și sofisticată!

Femeile își doresc întotdeauna să arate frumos pentru a-și menține stima de sine la un nivel ridicat. Cercelul cu fluturi are cel mai înalt standard de bijuterie, realizat cu toată afecțiunea pentru tine. Este un accesoriu care se potrivește cu orice look, în toate ocaziile și momentele speciale.

Look-ul zilei: stima și cercei. Foarte strălucitori!

2-main-gold-silver-color-metal-butterfly-ear-clips-without-piercing-for-women-sparkling-zircon-ear-cuff-clip-earrings-wedding-jewelry

Finisaj luxos 

Zirconiul cubic de calitate, tăiat cu meticulozitate, prezintă un luciu ridicat. Finisajul perfect lustruit adaugă delicatețe cerceilor. 

Confortabil și hipoalergenic 

Este simplu și discret, dar superb și clasic, atrăgând privirile tuturor în mulțime. Nu vă va înverzi urechile, deoarece materialul utilizat este de calitate. 

Fluturii înseamnă libertate și delicatețe, caracteristici pe care le poți prelua și în viața ta. Cerceii cu fluturi reflectă tot acest concept, cu un design sofisticat și o strălucire care te va încânta și îi va încânta pe toți cei din jurul tău.

Avantajele cerceilor din zirconium cu model de fluturi!

💖  Fără găuri, fără durere!

💖 Stil franțuz!

💖 Potrivire anatomică!

💖 Frumos!

Vrei momente luminoase și delicate. 

Indiferent dacă aceste momente sunt de aur sau de argint, tu alegi:

LUX, DĂRUIRE ȘI SENZUALITATE

Arată super elegantă și foarte frumoasă cu acest frumos cercel făcut special pentru tine.

Specificații:

Tipul de metal: aliaj de cupru

Model de formă: Fluture

Material: zirconiu cubic

💰 PREȚ REDUS: 79 RON 121 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la info@sublimo.ro de luni până vineri.