Decoratiune de Craciun LED cu Mos Craciun si Om de Zapada

35% REDUCERE

^Apăsați aici pentru a afla prețul!^

Ți-ai Pregătit Decorul Pentru Crăciun?

Dacă încă nu ești sigur/ă ce decorațiuni să folosești, atunci îți recomandăm aceste globulețe cu Moș Crăciun cu LED care vor lumina întreaga casă. Poți alege o culoare caldă, una albă sau colorată.

Puțină lume știe faptul că PVC-ul este sigur pentru mediu, non-toxic și respectă normele internaționale de siguranță. Datorită acestor avantaje, luminițele noastre cu LED au fost create din PVC, pentru a vă oferi siguranța de care aveți nevoie.

Decorațiunile noastre se diferențiază de celelalte datorită ușurinței cu care le montezi. Folosind mufa USB sau cea mai apropiată priză, poți să îți decorezi vitrina/fereastra casei, grădina, și alte zone care pot fi admirate de către vecini. Instalarea este simplă și nu durează mult până întreaga casă va fi luminată!

Luminile vor străluci mereu, iar efectele vizuale sunt foarte bogate, permițându-vă să aveți un Crăciun complet diferit. Sunt potrivite pentru decorarea pomilor de Crăciun, dulapurilor, meselor, gardurilor, etc.

Mărimea

Mărimea este de 3m*0.5m, perfecte pentru a fi agățate.

Ce voltaj au aceste decorațiuni de Crăciun?

Decorațiunea cu model de Om de Zăpadă vine cu o mufă USB de 5V, pe când decorațiunea cu model de Moș Crăciun vine cu un voltaj de 220V.

💰 PREȚ REDUS: 172 RON 275 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

Ce spun clienții noștri?

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la info@sublimo.ro de luni până vineri.