Cercei Ovali Cu Pietre Strălucitoare pentru Femei

35% REDUCERE

^Apăsați aici pentru a afla prețul!^

Arată la modă și elegant cu acești cercei ovali superbi

Bucurați-vă de un design elegant și stilat. Cercei ovali, strălucitori, vă permit să deveniți imediat centrul atenției publicului.

Mici și ușori

Pot fi cărați oriunde ați dori să îi purtați. Fiind mici, îi puteți pune în poșeta sau geanta dumneavoastră iar când aveți nevoie de ei, îi puteți purta oriunde ați merge.

Ideea perfectă de cadou

Un cadou minunat pentru a fi oferit tuturor doamnelor și domnișoarelor, precum mamele, bunicile, mătușile, verișoarele, prietenele, și multe altele.

Pot fi folosiți în orice situație

Potriviți atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru ocazii speciale, cum ar fi petreceri, cluburi, nunți și multe altele. 

Material Rezistent

Datorită materialului din cupru, cerceii noștri ovali cu pietre prețioase din zirconium sunt foarte rezistenți în timp. Nu veți avea probleme cu pielea și nu își vor schimba culoarea. Acordă-le o mică atenție și îngrijește-i la timp pentru a-i purta la toate evenimentele speciale din viața ta!

Specificații

Material: Cupru

Culoare: auriu; argintiu

Greutate: 30g

Dimensiune: 3*4.5cm

Pachetul Include

1 pereche × Cercei Ovali Cu Pietre Strălucitoare pentru Femei

💰 PREȚ REDUS: 69 RON 106 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

Ce spun clienții noștri?

 De asemenea, întrucât fiecare articol de piele este diferit, nu putem garanta un rezultat de succes pentru aplicarea produsului nostru.

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la info@sublimo.ro de luni până vineri.